Beste ouders/ verzorgers,

Het aantal leerlingen op de Nicolaasschool is sterk gegroeid. Om de kwaliteit van onderwijs te kunnen garanderen, waar we voor staan, zijn we helaas genoodzaakt om tot een leerlingenstop over te gaan. Hierin houden we rekening met de beschikbare ruimte en lokalen op de nieuwe locatie.

Heeft u interesse in de Nicolaasschool voor uw kind die over een tijdje 4 wordt, dan nodigen we u graag uit voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. U kunt daarvoor een telefonische afspraak maken met de administratie van de school als uw kind (minimaal) 2,5 jaar is. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u, bij interesse, het inschrijvingsformulier. Let op, zie de hoofdpagina voor informatie over de leerlingenstop voor bepaalde geboortejaren. 

Vriendelijke groeten,

Team Nicolaas

 

Aanmelden van nieuwe leerlingen

U kunt op de Nicolaasschool het hele jaar door nieuwe leerlingen aanmelden. Als u telefonisch een afspraak maakt, kunnen wij zorgen dat we genoeg tijd hebben om u te informeren en de school te laten zien. Een maand voordat uw kind vier jaar wordt, krijgt u van de school bericht om samen met uw kind een kijkje te komen nemen in de groep en om kennis te maken met de groepsleerkracht. Bij dit bezoek worden ook afspraken gemaakt over gewenningsochtenden of middagen. Als een kleuter 3 jaar en 10 maanden is mag hij/ zij tien dagdelen komen meedraaien in de groep. Deze dagdelen worden in onderling overleg met de leerkracht vastgelegd. Meteen na zijn of haar vierde verjaardag volgt het kind de complete schoolweek. In overleg met ouders kan anders besloten worden.